Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Leg de zalmfilets in de kookschaal met de visbouillon en de helft van de fijngehakte dille.
Stoom 20 minuten samen met het voorgerecht en het dessert. Giet na 16 minuten af, bewaard het kookvocht en voeg de gare rijst toe zodat deze kan worden opgewarmd. Doe de stomer weer dicht, druk op de knop Vitamin+ en stoom nog 4 minuten.
Kook daarna het kookvocht tot de helft in in een steelpan en doe er de room, de rest van de dille en het citroensap bij. Breng op smaak. Schep de rijst op verwarmde borden en leg de zalm er bovenop. Giet een streep saus over de vis en de rijst.
De eerste compacte stoomkoker met stoomschaaltjes ‘Cups of taste’
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar