Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Wrijf de zeeduivelmedaillons in met de Chinese kruiden. Kook de wijn met de sjalot in tot hij droog is.
Stoom de zeeduivel 10 minuten met het sinaasappelsap en de sinaasappelrasp. Doe na 10 minuten de stomer open en voeg de kokkels of mosselen toe. Doe weer dicht, druk op de knop Vitamin+ en stoom nog 5 minuten.
Voeg daarna het kookvocht van de vis bij de ingekookte witte wijn en breng op smaak. Leg de zeeduivelmedaillons op het midden van de borden. Schik er een paar kokkels of mosselen omheen en giet een lijntje saus langs de randen.
De eerste compacte stoomkoker met stoomschaaltjes ‘Cups of taste’
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar