Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
1. Pel en snij de knoflook, ui en gele paprika fijn. Schil en snij de zoete aardappel in stukken. Fruit vervolgens gedurende 10 min. de aardappels met de knoflook, ui en paprika in een pan.
2. Voeg warme groentebouillon en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Kook gedurende 5-10 min., tot de aardappels zacht gekookt zijn.
3.Hak de rode peper en bosuitjes in fijne ringetjes en rooster de pinda’s in een droge pan zonder vet. houd apart.
4. Voeg de pindakaas toe aan de soep en gebruik de staafmixer om het geheel te pureren tot een gladde massa. Breng de soep op smaak met het limoensap, zout en peper.
5. Schenk de soep in kommen en maak het gerecht af met de gesneden bosui, een beetje rode peper en pinda’s.
Enorm veel kracht, kleine moeite
Behaal eenvoudig de beste resultaten
Enorm veel kracht, kleine moeite
Enorm veel kracht, kleine moeite
Enorm veel kracht, kleine moeite
Enorm veel kracht, kleine moeite
Makkelijk te gebruiken, schoon te maken en op te bergen
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar