Appeltaart
- Totale tijd 45min.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
220 g zoet kruimeldeeg (kant-en-klaar)
5 stuk appels, geschild, ontpit en gesneden
20 g ahornsiroop
30 g donkere rozijnen
30 g gehakte pecannoten
30 g bruine suiker
5 g maïzena
1 g gemalen kaneel
1 stuk geklopt ei (middelgroot)
Toebehoren
Snacking & Baking accessoire Bakplaat
Bereiding
Stap 1 /4
Deel het deeg in tweeën. Rol het deeg uit tot een lap van 3 mm dik en leg in de Bakplaat-accessoire.
220g zoet kruimeldeeg (kant-en-klaar) 5stuk appels, geschild, ontpit en gesneden 20g ahornsiroop 30g donkere rozijnen 30g gehakte pecannoten 30g bruine suiker 5g maïzena 1g gemalen kaneel 1stuk geklopt ei (middelgroot)
Snacking & Baking accessoire
Stap 2 /4
Meng alle ingrediënten door elkaar (behalve de geklopte eieren). Bedek het deeg met het appelmengsel. Bestrijk de hoeken van het deeg met het geklopte ei. Rol de andere helft van het deeg uit en leg over de vulling. Bestrijk de bovenkant van het deeg met het geklopte ei.
Snacking & Baking accessoire
Stap 3 /4
Zet de gril aan. Selecteer het geschikte programma op de gril en druk op OK. Selecteer de handmatige modus en de oranje kooktemperatuur (210°C). Bak de appeltaart 30 minuten in de OptiGrill.
Snacking & Baking accessoire Bakplaat
Stap 4 /4
Geniet ervan!