Aubergine en olijf flans
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
250 g Gekookte aubergine
1 tl Maïsbloem
2 Eieren
45 g Griekse zwarte olijven, ontpit en gehakt
30 g Geraspte Gruyère kaas
1 tl Komijn
2 Broodstengels
Zout, paprika
Toebehoren
8 jars set
Bereiding
Stap 1 /4
Meng de gehakte gekookte aubergine met de maïsbloem, eieren, gehakte zwarte olijven, geraspte Gruyère en komijn. Breng op smaak met zout en paprika naar smaak.
Stap 2 /4
Vul de glaasjes met het mengsel.
Stap 3 /4
Plaats de glaasjes zonder deksels in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces. Voor een knapperige toets, bestrooi met de verkruimelde broodstengels voor het kookproces.
Stap 4 /4
Geniet van dit voorgerecht warm of koud.