Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Bagels met ei en mozzarella

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 22min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    12min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

  • 2 Bagels

  • 4 Eieren

  • 70 g Geraspte mozzarella

  • 2 Bosui

  • Zout, peper

  • Olijfolie

  • 2 el Peterselie

Bereiding

Stap 1 /6

Snijd de bagels open (doormidden). Gebruik een koekjesvormer of een glas om het midden van elke bagelhelft te vergroten tot een gat van ongeveer 5 cm in doorsnee.

  • 2 Bagels

Stap 2 /6

Bestrijk de bagel met olijfolie.

  • Olijfolie

Stap 3 /6

Verhit de pan op middelhoog vuur en wacht tot het Thermo-Signal helemaal rood is geworden voordat je je ingrediënten toevoegt.

Stap 4 /6

Leg de 4 plakjes bagel in de pan en bak 2 minuten per kant krokant. Breek een ei in het midden van elk plakje. Kruid met peper en zout en bestrooi met kaas.

  • 4 Eieren
  • 70g Geraspte mozzarella
  • 2 Bosui
  • Zout, peper

Stap 5 /6

Laat zo'n 8 minuten op laag vuur garen. Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en hak de peterselie fijn.

Stap 6 /6

Draai de plakjes voorzichtig om en bak nog 1 minuut op middelhoog vuur. Serveer met de bosui en verse peterselie.

  • 2el Peterselie

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760