Samosa's met mozzarella en gedroogde tomaten - Recepten Easy Fry Mega | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Samosa's met mozzarella en gedroogde tomaten

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 35min.
  • Bereiden
    25min.
  • Koken
    10min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

6 personen

  • 3 stuk Gedroogde tomaten in olie

  • 6 Ronde vellen brikdeeg

  • 2 el Olie

  • 12 Mozzarella (of kleine dobbelsteentjes)

Toebehoren

  • Lekbak
    Lekbak
  • Frietmandje
    Frietmandje

Bereiding

Stap 1 /3

Snijd elk stuk gedroogde tomaat in kwarten. Snijd de brikdeegvellen doormidden (om twee halve cirkels te maken). Snijd een rand van 2 cm af om stroken van 13 cm te creëren.

  • 3stuk Gedroogde tomaten in olie
  • 6 Ronde vellen brikdeeg

Stap 2 /3

Vouw elke strook dubbel. Bestrijk de gevouwen strook lichtjes met olie. Plaats een mozzarellabal en een stuk gedroogde tomaat onderaan de strook. Vouw tot een driehoekige samosa en bestrijk met olie.

  • 2el Olie
  • 12 Mozzarella (of kleine dobbelsteentjes)

Stap 3 /3

Plaats de samosa's in het apparaat uitgerust met de plaat, zonder ze op elkaar te stapelen. Start het kookproces.