Bruschetta
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 Trostomaat
0.25 Rode paprika
1 Sjalot
0.25 Rode peper
0.5 teentje Knoflook
3 el Olijfolie
3 el Geraspte kaas
1 tl Citroensap
3 steel Basilicum
1 snuifje Peper en zout
Stokbrood, toastjes of tortilla chips om de salsa bij te serveren!
Bereiding
Stap 1 /3
Verwijder de zaadlijsten van de tomaat en paprika. Halveer het vruchtvlees van de tomaten en paprika. Pel de sjalot en snijd in grote stukken. Verwijder de zaadlijst van de rode peper en gebruik ca. 1,5 cm. Schep de tomaat, paprika, sjalot en peper in de 5 Second Chopper kom.
Stap 2 /3
Pel de knoflook en voeg toe aan de 5 Second Chopper kom. Voeg de basilicum, geraspte kaas, citroensap en een scheutje olijfolie toe. Doe de deksel op de kom en trek aan het handvat totdat er een grove salsa ontstaat.
Stap 3 /3
Breng op smaak met wat peper en zout. Het lekkerste is om de salsa 30 minuten te laten rusten, zodat de smaken goed intrekken.