Chocolademadeleines
- Totale tijd 27min.
- 10min.
Bereiden - 17min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
35 g Boter
2.5 cl Melk
Ei
25 g Poedersuiker
10 g Honing
Citroensap
45 g Bloem
2 Bakpoeder
10 g Cacao
15 g Chocolade
1 Zout
Toebehoren
Bakvorm voor 8 madeleines
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de boter in een kom, zet de kom in de Cake Factory en start het programma volgens de aangegeven tijd. Roer vervolgens de melk er doorheen.
35g Boter 2.5cl Melk
Stap 2 /6
Klop in een kom het ei, de suiker, de honing, het citroensap en een snufje zout.
Ei 25g Poedersuiker 10g Honing tl Citroensap
Stap 3 /6
Voeg de gesmolten boter en de melk toe.
Stap 4 /6
Voeg als laatste de bloem, het cacaopoeder en de bakpoeder toe. Klop op hoge snelheid en voeg vervolgens de stukjes chocolade toe en roer goed door.
45g Bloem 2 Bakpoeder 10g Cacao 15g Chocolade 1 Zout
Stap 5 /6
Giet het beslag in de vormen. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Bakvorm voor 8 madeleines
Stap 6 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Haal uit de vorm en eet warm.