Courgette dip met koriander
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
200 g Gekookte courgette
3 el Olijfolie
1 teentje Knoflook
1 tuiltje Korianer
4 cl Water
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /4
Pel het teentje knoflook en was de koriander. Snijd de courgette in stukjes, zonder de uiteinden.
200g Gekookte courgette 1teentje Knoflook 1tuiltje Korianer
Stap 2 /4
Doe de courgette en knoflook samen met het water in de blender. Sluit het deksel en kies het aangegeven programma gedurende één minuut. Start het programma.
4cl Water
Stap 3 /4
Verwijder aan het einde van het programma de dop van het deksel om zout, peper, olijfolie en koriander toe te voegen. Laat het aangegeven programma 20 seconden draaien.
3el Olijfolie Zout
Stap 4 /4
Giet de verkregen room in een kom. Zet minimaal 3 uur in de koelkast.