Garnalen pasteitjes
- Totale tijd 40min.
- 25min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /10
DE VULLING MAKEN: Bak de ui in een kookpan in de olijfolie en bestrooi met de bloem.
Stap 2 /10
Voeg de melk, de eidooiers en het vooraf in water opgeloste bouillonblokje toe.
Stap 3 /10
Roer goed.
Stap 4 /10
Laat volgens de aangegeven tijd koken, tot het mengsel indikt.
Stap 5 /10
Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Stap 6 /10
DE PASTEITJES MAKEN: Snij cirkels van 12 cm doorsnede uit het deeg.
Stap 7 /10
Schep de vulling in het midden van de cirkel en leg er een paar garnalen op.
Stap 8 /10
Vouw de cirkel in tweeën, druk de randen aan (bestrijk de flapjes met wat eigeel).
Stap 9 /10
Leg de flapjes in het snacking accessoire. Sluit de deksel.
Stap 10 /10
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.