Gebakken zeeduivelwangen, een ragout met vanillearoma's
Tefal
Recept van Tefal

Gebakken zeeduivelwangen, een ragout met vanillearoma's

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u. 7min.
  • Bereiden
    30min.
  • Koken
    37min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /14

Doe de zilveruitjes ongepeld in de ActiFry. Sluit het deksel.

Stap 2 /14

Laat volgens de aangegeven tijd bakken.

Stap 3 /14

Houd de uitjes apart in een kom met koud water.

Stap 4 /14

Schil de uitjes. Schil ook de champignons, de wortels, de knoflook en de selder en snijd fijn.

Stap 5 /14

Verwijder de schil en de partjes van de citroen.

Stap 6 /14

Doe de zilveruitjes opnieuw in de ActiFry. Sluit het deksel.

Stap 7 /14

Laat volgens de aangegeven tijd bakken.

Stap 8 /14

Haal de uitjes uit de binnenpan. Vervang ze door de selder en de wortels, en giet er de visfumet bij. Kruid bij en sluit het deksel.

Stap 9 /14

Laat volgens de aangegeven tijd bakken en voeg eventueel wat water toe indien het geheel te droog wordt.

Stap 10 /14

Doe er vervolgens de knoflook, de champignons en de zilveruitjes bij, net als het vanillestokje dat je in de lengte in 4 hebt gesneden.

Stap 11 /14

Laat volgens de aangegeven tijd bakken.

Stap 12 /14

Bestrijk de zeeduivelwangen met de citroenschil en leg de vis op de groenten. Sluit de deksel.

Stap 13 /14

Laat volgens de aangegeven tijd bakken.

Stap 14 /14

Voeg de partjes citroen toe en dien op.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760