Gekarameliseerd varkensvlees
Tefal
Recept van Tefal

Gekarameliseerd varkensvlees

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 55min.
  • Bereiden
    25min.
  • Koken
    30min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

6 personen

Bereiding

Stap 1 /7

Snijd het varkensvlees in blokjes van 3 à 4 cm en bedek de stukjes met maïzena.

Stap 2 /7

Snijd de uien. Snijd een dun plakje gember en hak dit fijn.

Stap 3 /7

Halveer de champignons (of snijd ze in vieren, afhankelijk van de grootte) van boven naar beneden, inclusief het steeltje.

Stap 4 /7

Verdun in een kom de sojasaus met de kippenbouillon.

Stap 5 /7

Leg de uien, het kaneelstokje en de gember in de pan. Leg de in plakjes gesneden champignons aan de kant van het handvat in de pan. Leg het varkensvlees er tegenover in de pan. Besprenkel de champignons met het mengsel van sojasaus en karamel. Besprenkel het varkensvlees met olie. Sluit de deksel.

Stap 6 /7

Laat dit bakken gedurende de aangegeven tijd.

Stap 7 /7

Bestrooi met gedroogde bieslook voor het opdienen.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760