Gepaneerd kalfsvlees
Tefal
Recept van Tefal

Gepaneerd kalfsvlees

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u. 8min.
  • Bereiden
    50min.
  • Koken
    18min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /14

Snijd elk kalfslapje in 9-10 sneetjes van ongeveer 1,5 cm. Snijd elk plakje in 2.

Stap 2 /14

Kruid met peper en zout.

Stap 3 /14

Doe de bloem, de eieren en het paneermeel in drie afzonderlijke kommen.

Stap 4 /14

Klop de eieren los.

Stap 5 /14

Neem een stuk vlees en haal het door de bloem. Haal het eruit en klop af op de rand van een kom om de overtollige bloem te verwijderen.

Stap 6 /14

Haal het door het ei. Bedek alle kanten. Tik zachtjes af om het overtollige ei te verwijderen.

Stap 7 /14

Haal het nu door het paneermeel. Bedek goed aan alle kanten. Druk indien nodig aan om het paneermeel vast te hechten. Zet opzij.

Stap 8 /14

Herhaal dit voor elk stukje vlees.

Stap 9 /14

Zet het ingeoliede vlees 30 min. in de koelkast.

Stap 10 /14

"Giet een ActiFry-lepel olie in de kuip. Sluit het deksel."

Stap 11 /14

Laat de ActiFry® volgens de aangegeven tijd voorverwarmen.

Stap 12 /14

Doe de ingrediënten voorzichtig in de Actifry. Probeer de ingrediënten in één enkele laag te leggen. Sluit het deksel.

Stap 13 /14

Laat volgens de aangegeven tijd bakken.

Stap 14 /14

Dien op met een groene salade en besprenkel met een scheutje citroensap voor het opdienen.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760