Geroosterde champignons
- Totale tijd 35min.
- 20min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
1 kg Champignons
6 el Olijfolie
2 tl Knoflookpoeder
3 tl Gerookte paprikapoeder
3 tl Bruine suiker
3 tl Sojasaus
4 tl Worcestershiresaus
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Was en droog de champignons en snijd ze doormidden. Meng de champignons in een grote kom met het knoflookpoeder, gerookte paprikapoeder, bruine suiker, sojasaus en worcestershiresaus. Breng op smaak met zout en peper en roer goed door elkaar.
Stap 2 /5
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het GROENTEN-programma 15 minuten aan op 180 °C. Verwijder de plaat en voeg de champignons toe aan lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 18 minuten aan op 180 °C. Verwijder de plaat en voeg de champignons toe aan lade 2.
Stap 3 /5
Druk op de SYNC-knop. Druk op START om het kookproces te starten.
Stap 4 /5
Schud het mandje halverwege het kookproces om te mengen.
Stap 5 /5
Serveer de champignons onmiddellijk met gegrilde zoete aardappelen, tahinsaus en een paar partjes citroen.