Graanrepen met gojibessen
- Totale tijd 2u. 57min.
- 20min.
Bereiden - 1u. 37min.
Koken - 1u.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
80 g Vaste honing
120 g Granaatappelsap
200 g Veenbessen
200 g Boekweitvlokken
40 g Lijnzaadjes
80 g Gojibessen
2 Zout
Toebehoren
Bakvorm voor 6 mini cakes
Bereiding
Stap 1 /5
Mix in de keukenmachine de veenbessen tot een puree.
200g Veenbessen
Stap 2 /5
Vul een kom met het granaatappelsap, de honing en twee snufjes zout. Plaats de kom in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
80g Vaste honing 120g Granaatappelsap 2 Zout
Stap 3 /5
Meng in een kom de veenbessenpuree (schraap de kom van de keukenmachine goed schoon) met het warme granaatappelsapmengsel. Voeg de boekweitvlokken, het lijnzaad en de gojibessen toe. Kneed met de hand tot een gelijkmatig deeg. Verdeel het deeg gelijkmatig over de cakevormpjes. Druk aan met de bolle kant van een lepel. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
80g Vaste honing 120g Granaatappelsap 200g Veenbessen 200g Boekweitvlokken 40g Lijnzaadjes 80g Gojibessen
Bakvorm voor 6 mini cakes
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Zet 1 uur koud voordat je ze uit de vorm haalt.