Hongaarse goulash
- Totale tijd 50min.
- 20min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd het rundvlees in blokjes van 3-4 cm.
Stap 2 /6
Hak de uien en de knoflook fijn.
Stap 3 /6
Meng de runderbouillon, de tomatenblokjes en het paprikapoeder in een kom.
Stap 4 /6
"Leg de ui en de knoflook onderin de ActiFry. Giet het mengsel van tomatenblokjes/ runderbouillon en paprikapoeder in de ActiFry aan de kant van de handgreep. Leg het rundvlees aan de andere kant. Overgiet het rundvlees met de olie. Sluit het deksel."
Stap 5 /6
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 6 /6
Serveer de goulash met dikke room of lichte zure room.