Rooster SS-185685
Onmisbaar!
Verzonden door Tefal Accessoires
Prijs € 5,00
Op voorraad
Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €50
6 personen
6 Kabeljauwfilets (ongeveer 150 per stuk)
75 g Ontpitte zwarte olijven
1 Citroen (sap en rasp)
1.5 tl Chilipoeder
2 teentje Fijngesneden knoflook
15 cl Balsamicoazijn
1.5 tl Olijfolie
Zout, peper
Stap 1 /5
Snijd de olijven in plakjes. Meng de olijven in een kleine kom met de citroenrasp, chilipoeder, knoflook, balsamicoazijn en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /5
Bestrijk de kabeljauw met citroensap en olijfolie.
Stap 3 /5
Plaats de kabeljauwfilets in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 4 /5
Zorg ervoor dat de vis goed gaar is; dit kan variëren afhankelijk van de grootte van de stukken. Verleng de tijd met een extra minuut, indien nodig, tot de vis gemakkelijk schilfert met een vork.
Stap 5 /5
Serveer de kabeljauw met de olijvenmix. Serveer met courgettefrietjes.
De producten kunnen worden verzonden vanuit 2 magazijnen:
Verzonden door Tefal Shop
Verzonden door Tefal Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit 2 magazijnen te combineren in dezelfde bestelling.