Kabeljauw à la Méditerranée - Recepten Easy Fry Mega | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Kabeljauw à la Méditerranée

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 25min.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    10min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

6 personen

  • 6 Kabeljauwfilets (ongeveer 150 per stuk)

  • 75 g Ontpitte zwarte olijven

  • 1 Citroen (sap en rasp)

  • 1.5 tl Chilipoeder

  • 2 teentje Fijngesneden knoflook

  • 15 cl Balsamicoazijn

  • 1.5 tl Olijfolie

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /5

Snijd de olijven in plakjes. Meng de olijven in een kleine kom met de citroenrasp, chilipoeder, knoflook, balsamicoazijn en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

  • 75g Ontpitte zwarte olijven
  • 1 Citroen (sap en rasp)
  • 1.5tl Chilipoeder
  • 2teentje Fijngesneden knoflook
  • 15cl Balsamicoazijn
  • 1.5tl Olijfolie
  • Zout, peper

Stap 2 /5

Bestrijk de kabeljauw met citroensap en olijfolie.

  • 6 Kabeljauwfilets (ongeveer 150 per stuk)

Stap 3 /5

Plaats de kabeljauwfilets in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.

Stap 4 /5

Zorg ervoor dat de vis goed gaar is; dit kan variëren afhankelijk van de grootte van de stukken. Verleng de tijd met een extra minuut, indien nodig, tot de vis gemakkelijk schilfert met een vork.

Stap 5 /5

Serveer de kabeljauw met de olijvenmix. Serveer met courgettefrietjes.

Rooster SS-185685

Op voorraad

Rooster SS-185685