Kabeljauw à la Méditerranée
- Totale tijd 25min.
- 15min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (8)
Easy Fry Grill & Steam FW2018 3-in-1 Heteluchtfriteuse Easy Fry & Grill XXL EY8018 2-in-1 heteluchtfriteuse - met uitneembare verdeler Easy Fry Dual XXL EY9428 11L heteluchtfriteuse met dubbele lades zwart Easy Fry Mega EY855D heteluchtfriteuse Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
6 Kabeljauwfilets (ongeveer 150 per stuk)
75 g Ontpitte zwarte olijven
1 Citroen (sap en rasp)
1.5 tl Chilipoeder
2 teentje Fijngesneden knoflook
15 cl Balsamicoazijn
1.5 tl Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de olijven in plakjes. Meng de olijven in een kleine kom met de citroenrasp, chilipoeder, knoflook, balsamicoazijn en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /5
Bestrijk de kabeljauw met citroensap en olijfolie.
Stap 3 /5
Plaats de kabeljauwfilets in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 4 /5
Zorg ervoor dat de vis goed gaar is; dit kan variëren afhankelijk van de grootte van de stukken. Verleng de tijd met een extra minuut, indien nodig, tot de vis gemakkelijk schilfert met een vork.
Stap 5 /5
Serveer de kabeljauw met de olijvenmix. Serveer met courgettefrietjes.