Kip Tikka-Masala
- Totale tijd 22min.
- 15min.
Bereiden - 7min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Meng de Tikka Masala currypasta met de helft van de yoghurt in een grote kom.
Stap 2 /8
Snijd de kip in reepjes van 1 cm dik en voeg ze toe aan de bereiding. Meng goed zodat de kip onder het mengsel komt te zitten en dek af.
Stap 3 /8
Laat ten minste 2 uur marineren in de koelkast of al de avond van tevoren als je de tijd hebt.
Stap 4 /8
Doe de olie en de fijngehakte ui in de ActiFry. Sluit het deksel.
Stap 5 /8
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 6 /8
Voeg de gemarineerde kip, de tomaten, het water, de rest van de yoghurt, de suiker en het citroensap toe. Roer met een houten lepel. Sluit het deksel.
Stap 7 /8
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 8 /8
Dien warm op met basmatirijst of naanbrood en bestrooi met de gehakte koriander.