Kippendijen in yoghurt-rozemarijnmarinade
- Totale tijd 4u. 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 4u.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
4 stuk kippendijen
250 g naturel yoghurt
2 el rozemarijn
3 el Dijonmosterd
4 teentje teentje knoflook
zout
peper
Bereiding
Stap 1 /2
Meng de yoghurt met de mosterd, rozemarijn, knoflook, zout en peper. Schenk dit mengsel over de kippendijen en laat ten minste 4 uur marineren in de koelkast.
4stuk kippendijen 250g naturel yoghurt 2el rozemarijn 3el Dijonmosterd 4teentje teentje knoflook zout peper
Stap 2 /2
Zet de gril aan. Selecteer het programma Kip en druk op OK. Vet de platen licht in met olie. Leg de kippendijen op de voorverwarmde gril en sluit het deksel. Gril de kippenpoten volgens de gewenste bereidingstijd.