Lam Kofta kebab
Tefal
Recept van Tefal

Lam Kofta kebab

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 20min.
  • Bereiden
    0min.
  • Koken
    20min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

6 personen

  • 550 g mager lamsgehakt

  • 1 tros koriander (fijngesneden)

  • 40 g witte broodkruimels (van gedroogd brood)

  • 2 teentje knoflook

  • 2 stuk verse uien

  • 2 tl gemalen komijn

  • 1 tl paprikapoeder

  • 6 stuk pitabroodjes

  • 200 g tzatziki

Bereiding

Stap 1 /8

Pel de teentjes knoflook, meng met de verse uien, koriander, broodkruimels, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

Stap 2 /8

Voeg het lamsgehakt toe en roer voorzichtig totdat het mengsel gelijkmatig is gekruid.

Stap 3 /8

Verdeel het vlees in 6 gelijke porties en vorm er met vochtige handen een worstje van rondom 6 kebabspiezen.

Stap 4 /8

Leg in de koelkast.

Stap 5 /8

Zet de gril aan. Selecteer het programma Varkensvlees en druk op OK.

Stap 6 /8

Leg de kebabs op de voorverwarmde gril en sluit het deksel.

Stap 7 /8

Bak volgens de instructies op het scherm totdat ze goed doorbakken zijn.

Stap 8 /8

Serveer de kebabs met tzatziki en pitabroodjes.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759