Minestronesoep
- Totale tijd 45min.
- 10min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
100 g aardappelen
50 g ui
200 g wortelen
200 g courgettes
100 g venkel
60 g gerookt spek
600 ml kippenbouillon
380 g gepelde tomaten uit blik
1 teentje knoflook
1 tl verse tijm
Zout
Bereiding
Stap 1 /5
Pel de ui en snijd hem in vieren. Schil de wortelen en de aardappelen en snijd ze in stukjes. Was de courgette en venkel en snijd ze in stukjes. Snijd het gerookte spek in dunne reepjes.
Stap 2 /5
Doe de aardappelen, wortelen, venkel, ui, courgettes, tomaten, knoflook, tijm, gerookt spek en bouillon in de blender.
Stap 3 /5
Breng op smaak met een snufje zout.
Stap 4 /5
Stel het aangegeven programma in op 35 minuten en start het programma.
Stap 5 /5
Dien warm op.