Pasteitjes met vijgen en ganzenlever
- Totale tijd 1u.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 15min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
200 g Bloem
4 eieren
100 g Melk
4 Vijgenjam
2 Gist
2 Fleur de sel
360 g Foie gras
Toebehoren
Bakvorm voor 6 mini cakes
Bereiding
Stap 1 /4
Meng in een kom met een houten lepel de bloem, de gist, het zout en de eieren. Voeg de melke en vervolgens de jam toe.
200g Bloem 4 eieren 100g Melk 4 Vijgenjam 2 Gist 2 Fleur de sel
Stap 2 /4
Vul de kuiltjes van de vorm met 50 g deeg. Bak in de Cake Factory op P2 voor 30 minuten. Laat 10 minuten afkoelen in de vormpjes. Plaats de cakejes op een rooster totdat ze geheel afgekoeld zijn.
Stap 3 /4
Snij de cakejes overlangs doormidden. Leg in het midden een plakje foie gras van 30 g. Let op dat de foie gras niet over de rand komt. Zet de pasteitjes 10 minuten koel.
360g Foie gras
Stap 4 /4
Snij in plakjes en serveer.