Pittige kippenvleugels
- Totale tijd 40min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 30min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1.2 kg kippenvleugels
2 tl zout
1 tl natriumbicarbonaat
1 el paprikapoeder
1 el peper
2 el Plantaardige olie
2 el honing
Bereiding
Stap 1 /2
Doe de bicarbonaat, zout, paprikapoeder en peper in een grote kom. Voeg de kippenvleugels toe en meng goed met de kruiden zodat het vlees de kruiden opneemt. Voeg de honing en olie toe, roer door elkaar en laat de kippenvleugels indien mogelijk 2 uur marineren in de koelkast, of ten minste 30 minuten.
1.2kg kippenvleugels 2tl zout 1tl natriumbicarbonaat 1el paprikapoeder 1el peper 2el Plantaardige olie 2el honing
Stap 2 /2
Zet de gril aan. Selecteer het programma Kip en druk op OK. Leg de kippenvleugels op de voorverwarmde gril (je moet dit misschien in twee delen doen) en sluit de gril. Rooster de kippenvleugels volgens de gewenste bereidingstijd