Pizza voor vleesliefhebbers
- Totale tijd 35min.
- 20min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
vers pizzadeeg (zelfgemaakt of uit de koeling)
bloem
tomatensaus
geraspte cheddar
ui, in ringen
hamburgers
slagroom
verse basilicumblaadjes en rucola voor de garnering
zout
versgemalen zwarte peper
Toebehoren
Snacking & Baking accessoire Bakplaat Snacking & Baking XL
Bereiding
Stap 1 /6
Zet de gril aan. Selecteer het geschikte programma op de gril en druk op OK. Ga vervolgens verder met het recept: Leg als de gril warm is de hamburgers op de grilplaat en bak naar smaak. Breng de burgers op smaak
g vers pizzadeeg (zelfgemaakt of uit de koeling) bloem g tomatensaus g geraspte cheddar stuk ui, in ringen stuk hamburgers el slagroom verse basilicumblaadjes en rucola voor de garnering zout
Stap 2 /6
met zout en peper en snijd ze in hapklare blokjes.
Stap 3 /6
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak en rol het zo dun dat het in de Snacking and Backing-accessoire past.
Snacking & Baking accessoire
Stap 4 /6
Bestrijk het deeg met tomatensaus. Beleg de pizza met het gebakken vlees, ui, room en geraspte kaas.
Snacking & Baking accessoire
Stap 5 /6
Plaats de accessoire in de OptiGrill. Zet de gril aan. Selecteer het geschikte programma op de gril en druk op OK. Bak ongeveer 15 minuten totdat de korst goudbruin van kleur is.
Stap 6 /6
Versier voor het serveren met verse basilicumblaadjes en rucola.