Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Plukbrood met camembert

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 50min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    40min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

  • 1 teentje Knoflook

  • 150 g Ui

  • Zwarte olijven

  • 1 Camembert

  • 200 g Zongedroogde tomaten

  • 800 g Pizza- of brooddeeg

  • Gemengde kruiden

Bereiding

Stap 1 /6

*Zorg ervoor dat je de Ingenio-handgreep verwijdert wanneer je de pan in de oven gaat gebruiken.

Stap 2 /6

*Pel en plet de knoflook. Schil en snijd de uien fijn. Snijd een paar olijven in plakjes. Snijd de camembert in en vul de gaten met de olijvenplakken. Verwarm de oven voor op 180°C.

  • 1teentje Knoflook
  • 150g Ui
  • Zwarte olijven
  • 1 Camembert

Stap 3 /6

*Verhit een pan en wacht tot het Thermo-Signal helemaal rood is. Fruit de zongedroogde tomaatjes in de olie met de knoflook en ui. Laat afkoelen.

  • 1teentje Knoflook
  • 150g Ui
  • 200g Zongedroogde tomaten

Stap 4 /6

*Schik in een cirkel in de pan, beleg met bolletjes van het brood/pizzadeeg.

  • 800g Pizza- of brooddeeg

Stap 5 /6

*Leg de gesneden camembert erop, dek af met een vochtige doek en laat rusten.

Stap 6 /6

*Voeg de gemengde kruiden en olijven toe. Zet de braadpan in de oven en verwijder de Ingenio-handgreep. Kook gedurende 40 min.

  • Zwarte olijven
  • Gemengde kruiden

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759