Plukbrood met camembert
- Totale tijd 50min.
- 10min.
Bereiden - 40min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 teentje Knoflook
150 g Ui
Zwarte olijven
1 Camembert
200 g Zongedroogde tomaten
800 g Pizza- of brooddeeg
Gemengde kruiden
Bereiding
Stap 1 /6
*Zorg ervoor dat je de Ingenio-handgreep verwijdert wanneer je de pan in de oven gaat gebruiken.
Stap 2 /6
*Pel en plet de knoflook. Schil en snijd de uien fijn. Snijd een paar olijven in plakjes. Snijd de camembert in en vul de gaten met de olijvenplakken. Verwarm de oven voor op 180°C.
1teentje Knoflook 150g Ui Zwarte olijven 1 Camembert
Stap 3 /6
*Verhit een pan en wacht tot het Thermo-Signal helemaal rood is. Fruit de zongedroogde tomaatjes in de olie met de knoflook en ui. Laat afkoelen.
1teentje Knoflook 150g Ui 200g Zongedroogde tomaten
Stap 4 /6
*Schik in een cirkel in de pan, beleg met bolletjes van het brood/pizzadeeg.
800g Pizza- of brooddeeg
Stap 5 /6
*Leg de gesneden camembert erop, dek af met een vochtige doek en laat rusten.
Stap 6 /6
*Voeg de gemengde kruiden en olijven toe. Zet de braadpan in de oven en verwijder de Ingenio-handgreep. Kook gedurende 40 min.
Zwarte olijven Gemengde kruiden