Creamy asparagus soup
- Totale tijd 4u. 6min.
- 5min.
Bereiden - 1min.
Koken - 4u.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
32.5 cl Kippenbouillon
200 g Gekookte groene asperges
1 teentje Knoflook
Zout
Kervel
2 snuifje Roze peperkorrels
2 el Magere room
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /5
Doe alle ingrediënten in het apparaat. Voeg als eerste de bouillon toe. Bewaar wat asperges, kervel, roze peperkorrels en room voor later: deze dienen om de bereiding achteraf te garneren.
Stap 3 /5
Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 4 /5
Laat voor 4 uur in de koelkast staan.
Stap 5 /5
Garneer vlak voor het opdienen met stukjes asperge, kervel, geplette roze peperkorrels en room.