Runderspiesjes met teriyakisaus
- Totale tijd 1u. 26min.
- 20min.
Bereiden - 6min.
Koken - 1u.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
200 g Comté, in één stuk
12 sneetje Rundscarpaccio
6 el Sojasaus
4 el Honing
Peper
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Verwijder de kaaskorst en snij de kaas in stukjes van 1,5 cm. Prik de kaasblokjes op 12 spiesjes en bedek ze met carpaccio.
200g Comté, in één stuk 12sneetje Rundscarpaccio
Stap 2 /3
Meng de sojasaus met de honing, bedek de kebabspiesjes met het mengsel en laat een uur in de koelkast marineren.
6el Sojasaus 4el Honing Peper
Stap 3 /3
Plaats de grilplaat in de kom en leg de spiesjes in de kom van het toestel. Digitale versie: Zet de MEAT-stand aan op 180 °C voor 20 minuten. 2-in-1 mechanische versie: Zet aan op 180°C gedurende 20 minuten.