Runderspiesjes met teriyakisaus - Recepten Easy Fry Max | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Runderspiesjes met teriyakisaus

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 1u. 26min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    6min.
  • Afkoelen
    1u.

Ingrediënten

4 personen

  • 200 g Comté-kaas (of een vergelijkbare halfharde kaas)

  • 12 reepje Rundercarpaccio

  • 6 el Sojasaus

  • 4 el Honing

  • 12 Houten spiesen, vooraf geweekt in water

  • Peper

Bereiding

Stap 1 /5

Week de houten spiesjes 10 minuten in een bak water.

Stap 2 /5

Verwijder de kaaskorst en snij de kaas in stukjes van 1,5 cm. Rijg de stukjes kaas aan de spiesjes en omring ze met de carpaccio.

  • 200g Comté-kaas (of een vergelijkbare halfharde kaas)
  • 12reepje Rundercarpaccio
  • 12 Houten spiesen, vooraf geweekt in water

Stap 3 /5

Meng de sojasaus met de honing en peper laat de spiesjes gedurende 1 uur in de koelkast marineren.

  • 6el Sojasaus
  • 4el Honing
  • Peper

Stap 4 /5

Plaats de spiesjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.

Stap 5 /5

Eet samen met rijst en bestrooi met lente-uitjes en wat sesamzaadjes.