Saffraan risotto
- Totale tijd 30min.
- 10min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /10
Snijd het spek. Voeg en de ActiFry. Sluit de deksel.
Stap 2 /10
Bak het in haar eigen vet volgens de aangegeven tijd in de ActiFry®.
Stap 3 /10
Verwijder uit de ActiFry zodra het begint te kleuren.
Stap 4 /10
Voeg zachtjes de fijngesneden uien in het spekvet en voeg de rijst toe. Sluit de deksel.
Stap 5 /10
Laat doorgaren volgens de aangegeven tijd.
Stap 6 /10
Pel de tomaten, snijd het vlees, hak de knoflook en meng het geheel met de rijst.
Stap 7 /10
Giet op de inhoud en voeg de tijm en saffraan toe.
Stap 8 /10
Roer goed.
Stap 9 /10
Laat volgens de aangegeven tijd koken.
Stap 10 /10
Laat staan 3 minuten.