Spaghetti met gegrilde sperziebonen en amandelpesto
Tefal
Recept van Tefal

Spaghetti met gegrilde sperziebonen en amandelpesto

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 30min.
  • Bereiden
    5min.
  • Koken
    25min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

  • 400 g spaghetti

  • 500 g sperziebonen

  • 100 ml olijfolie extra vierge

  • 50 g geroosterde ongezouten amandelen

  • 1 bosje basilicum (15g)

  • 1 teentje knoflook

  • 3 el geraspte parmezaanse kaas

Bereiding

Stap 1 /5

Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Stap 2 /5

Schakel de grill in en verwarm voor tot 220 ºC. Meng de sperziebonen met 3 el olijfolie. Gril de sperziebonen in porties in 6-8 min. beetgaar.

Stap 3 /5

Pureer intussen voor de pesto de amandelen met de basilicum, de knoflook en de resterende olijfolie. Roer de Parmezaanse kaas erdoor.

Stap 4 /5

Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti met de pesto en de gegrilde sperziebonen. Schep de spaghetti op een schaal of 4 borden en serveer met extra geraspte parmezaanse aas.

Stap 5 /5

Tip: Lekker met een tomaten-olijvensalade.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760