Tonijnsteaks met diepvriesgroenten
- Totale tijd 20min.
- 5min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
4 Blauwvintonijn steaks
2 el Citroensap
1 el Olijfolie
2 tl Fijngesneden knoflook
2 tl Gedroogde tijm
Zout, peper
1 el Citroenrasp
350 g Roerbakgroenten uit de diepvries
Bereiding
Stap 1 /6
Marineer in een diepe schaal de tonijnsteaks in citroensap, olijfolie, knoflook en tijm. Breng op smaak met zout en peper. Dek af en zet 30 minuten in de koelkast.
4 Blauwvintonijn steaks 2el Citroensap 1el Olijfolie 2tl Fijngesneden knoflook 2tl Gedroogde tijm Zout, peper
Stap 2 /6
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het VIS-programma 10 minuten aan op 180 °C. Leg de tonijnsteaks op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 15 minuten aan op 200 °C. Leg de groenten op de plaat in lade 2.
350g Roerbakgroenten uit de diepvries
Stap 3 /6
Druk op SYNC zodat zowel de zalm als de groenten op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 4 /6
Draai halverwege het kookproces de tonijn in lade 1 om. Draai halverwege het kookproces de groenten in lade 2 om.
Stap 5 /6
Controleer of de gehaktballetjes goed gaar zijn en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 6 /6
Serveer de tonijn met citroenrasp en groenten.
1el Citroenrasp