Tonijnsteaks met diepvriesgroenten
Tefal
Recept van Tefal

Tonijnsteaks met diepvriesgroenten

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 20min.
  • Bereiden
    5min.
  • Koken
    15min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

  • 4 Blauwvintonijn steaks

  • 2 el Citroensap

  • 1 el Olijfolie

  • 2 tl Fijngesneden knoflook

  • 2 tl Gedroogde tijm

  • Zout, peper

  • 1 el Citroenrasp

  • 350 g Roerbakgroenten uit de diepvries

Bereiding

Stap 1 /6

Marineer in een diepe schaal de tonijnsteaks in citroensap, olijfolie, knoflook en tijm. Breng op smaak met zout en peper. Dek af en zet 30 minuten in de koelkast.

  • 4 Blauwvintonijn steaks
  • 2el Citroensap
  • 1el Olijfolie
  • 2tl Fijngesneden knoflook
  • 2tl Gedroogde tijm
  • Zout, peper

Stap 2 /6

Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het VIS-programma 10 minuten aan op 180 °C. Leg de tonijnsteaks op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 15 minuten aan op 200 °C. Leg de groenten op de plaat in lade 2.

  • 350g Roerbakgroenten uit de diepvries

Stap 3 /6

Druk op SYNC zodat zowel de zalm als de groenten op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.

Stap 4 /6

Draai halverwege het kookproces de tonijn in lade 1 om. Draai halverwege het kookproces de groenten in lade 2 om.

Stap 5 /6

Controleer of de gehaktballetjes goed gaar zijn en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.

Stap 6 /6

Serveer de tonijn met citroenrasp en groenten.

  • 1el Citroenrasp

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759