Varkensvlees met karamel
- Totale tijd 55min.
- 25min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /9
Snijd het varkensvlees in blokjes van 3-4 cm.
Stap 2 /9
Snipper de uien fijn.
Stap 3 /9
Snijd een plakje van de gember.
Stap 4 /9
Hak het plakje gember fijn.
Stap 5 /9
Snijd de champignons met de steel eraan in de lengte in 2 (of in 4 volgens de grootte).
Stap 6 /9
Verdun de kippenbouillon in de sojasaus in een kom en voeg de maïzena toe.
Stap 7 /9
"Doe de uien, het kaneelstokje en de gember op de bodem van de kuip. Leg er de in stukken gesneden champignons bij ter hoogte van de handgreep. Leg er het varkensvlees tegenover. Overgiet de champignons met het sojasaus/karamelmengsel. Overgiet het varkensvlees met de olie. Sluit het deksel."
Stap 8 /9
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 9 /9
Bestrooi het gerecht voor het opdienen met bieslook.