Vegan kikkererwtencurry
- Totale tijd 35min.
- 5min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
250 g aardappelen
250 g tomaten in blokjes
350 g gekookte kikkererwten
250 ml water
250 ml kokosmelk
100 g ui
3 teentje knoflook
10 g verse gember
3 tl currypoeder
2 tl gemalen komijn
2 tl gemalen koriander
1 tl zout
Bereiding
Stap 1 /7
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Laat de kikkererwten uitlekken.
Stap 2 /7
Giet de kokosmelk en het water in de blender.
Stap 3 /7
Stel het aangegeven programma in en start het.
Stap 4 /7
Wanneer de timer afgaat, voeg je de aardappelen, kikkererwten, tomaten in blokjes, ui, knoflook, gember en kruiden toe.
Stap 5 /7
Laat het aangegeven programma opnieuw gedurende vijf minuten draaien.
Stap 6 /7
Wanneer de timer afgaat, proef je even en voeg je indien nodig extra kruiden toe.
Stap 7 /7
Laat het aangegeven programma opnieuw gedurende vijf minuten draaien.