Vegetarische pizza
- Totale tijd 25min.
- 15min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
1 Pizzadeeg
10 g Bloem
80 g Tomatensaus
100 g Kerstomaat
100 g Champignon
1 reepje Courgette
1 Paprika
100 g Artisjokhart
125 g Geraspte kaas
1 el Extra vierge olijfolie
Zout en peper
Basilicumblaadjes
Bereiding
Stap 1 /6
Bestuif de bodem van de kom met bloem. Rol het deeg uit en leg het in het apparaat.
Stap 2 /6
Verdeel de tomatensaus over het deeg, maar laat wel een klein randje vrij. Strooi de geraspte kaas gelijkmatig over de tomatensaus. Leg de kerstomaatjes, champignonplakjes, courgetteplakjes, paprikareepjes en kwartjes artisjokhart netjes op de kaas. Sprenkel wat olijfolie over de toppings en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3 /6
Start het kookproces.
Stap 4 /6
Houd de pizza tijdens het bakken in de gaten om er zo zeker van te zijn dat de groenten niet verbranden en dat het deeg wordt gebakken zoals jij dat wilt.
Stap 5 /6
Na het bakken kan je het apparaat openen door het handvat met beide handen vast te nemen. Haal de pizza er voorzichtig uit en laat hem een paar minuten rusten.
Stap 6 /6
Garneer de pizza met verse basilicumblaadjes voor een vleugje kleur en frisheid voordat je hem aansnijdt en serveert.