Vegetarische portobello pizza's - Recepten Easy Fry Compact | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Vegetarische portobello pizza's

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 1u. 10min.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    55min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

2 personen

  • 1 teentje Knoflook

  • 30 g Courgette

  • 1 tl Rode peper

  • 2 Grote portobello's

  • Balsamico azijn

  • Zout, peper

  • 3 g Tomatensaus

  • 2 Zwarte olijven

  • 1 tl Gedroogde basilicum

  • 30 g Geraspte mozzarella

  • Verse basilicum

Bereiding

Stap 1 /7

Hak de teentjes knoflook fijn. Snijd de courgette en snipper de rode peper. Was de portobello's, snij de stelen eraf en verwijder de lamellen met een houten lepel. Dep de binnenkant van de paddenstoelen droog met absorberend papier. Gebruik een borstel om beide zijden van de paddenstoelen te bedekken met balsamico azijn. Breng de binnenkant op smaak met zout en peper.

  • 1teentje Knoflook
  • 30g Courgette
  • 1tl Rode peper
  • 2 Grote portobello's
  • Balsamico azijn
  • Zout, peper

Stap 2 /7

Verdeel een theelepel tomatensaus in elke portobello en bestrooi met gehakte knoflook.

  • 3g Tomatensaus

Stap 3 /7

Plaats de portobello's in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.

Stap 4 /7

Haal de portobello's eruit en garneer ze met courgette, rode pepers, olijven, gedroogde basilicum, zout en peper. Bestrooi ze met geraspte mozzarella.

  • 30g Courgette
  • 1tl Rode peper
  • 2 Zwarte olijven
  • 1tl Gedroogde basilicum
  • 30g Geraspte mozzarella

Stap 5 /7

Plaats ze terug in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.

Stap 6 /7

Haal de portobello's eruit en bestrooi ze met verse basilicum.

  • bladje Verse basilicum

Stap 7 /7

Geniet ervan.