Vegetarische steaks
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 15min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 blik kidneybonen
1 stuk rode ui
1 teentje teentje knoflook
50 g walnoten
30 g broodkruimels
2 el sojasaus
Bereiding
Stap 1 /2
Maal de gepelde knoflookteen en ui in een blender. Voeg walnoten en kidneybonen toe en mix op hoge snelheid tot een enigszins grof mengsel. Voeg de sojasaus en broodkruimels toe en meng goed door elkaar. Vorm vier ballen van gelijke grootte en leg ze op een bord ten minste 15 minuten in de koelkast.
1blik kidneybonen 1stuk rode ui 1teentje teentje knoflook 50g walnoten 30g broodkruimels 2el sojasaus
Stap 2 /2
Zet de gril aan. Selecteer het handmatige programma, stel de temperatuur in op 250°C en druk op OK. Vet de grilplaat licht in met olie, leg de ballen op de voorverwarmde grilplaat en sluit het deksel. Druk op OK en stel de bereidingstijd in op 5 minuten.