Vierkazenpizza
- Totale tijd 25min.
- 15min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
1 Deeg
10 g Bloem
60 g Tomatensaus
50 g Mozzarella
50 g Gorgonzola
50 g Parmezaanse kaas
50 g Milde geitenkaas
1 el Olijfolie
1 tl Oregano
Zwarte peper
Bereiding
Stap 1 /4
Bestuif de bodem van de kom met bloem. Rol het deeg uit en leg het in het apparaat.
Stap 2 /4
Verdeel de tomatensaus over het deeg, maar laat wel een klein randje vrij. Als je een authentieke vierkazenpizza wil, dan kan je ervoor kiezen om geen tomatensaus te gebruiken. Verdeel de mozzarella, de Gorgonzola, de parmezaan en de geitenkaas gelijkmatig over het deeg. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met oregano of basilicumblaadjes. Zet de smaken extra kracht bij met een paar draaien van de pepermolen. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /4
Neem de hendel met beide handen vast en open het apparaat halverwege de bereidingstijd om te controleren dat de pizza optimaal wordt gebakken. Je kan hem indien nodig ook draaien, voor een gelijkmatige garing. Zodra de pizza klaar is kan je het apparaat opnieuw openen door de hendel met beide handen vast te pakken. Haal de pizza er voorzichtig uit.
Stap 4 /4
Serveer meteen en eet smakelijk!