Visbeignets met Dijon-mosterd
Tefal
Recept van Tefal

Visbeignets met Dijon-mosterd

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 30min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    10min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /8

Snijd de vis in grove sticks.

Stap 2 /8

Smeer elk stuk vis in met de traditionele mosterd met behulp van een kwast.

Stap 3 /8

Klop de eieren met een eetlepel mosterd met behulp van een vork.

Stap 4 /8

Haal elke stick door de bloem, vervolgens door het ei-mosterdmengsel en daarna door het paneermeel. Herhaal dit nog een tweede keer maar begin met het ei-mosterdmengsel en daarna het paneermeel.

Stap 5 /8

Leg de sticks gedurende 1 uur op een bord in de koelkast.

Stap 6 /8

Giet een lepel olie in de Actifry en voeg de sticks toe (pendelarm niet plaatsen). Sluit het deksel.

Stap 7 /8

Laat volgens de aangegeven tijd bakken.

Stap 8 /8

Dien de sticks op met een bijgerecht naar keuze (groene salade, groentepuree...)

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760