Yoghurt in de stijl van een citroentaart
- Totale tijd 8u. 10min.
- 10min.
Bereiden - 8u.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
8 personen
80 cl Houdbare volle melk
50 g Basterdsuiker
1 zakje Yoghurt startculturen
8 el Citroencurd
8 el Verkruimelde koekjes
Toebehoren
8 jars set
Bereiding
Stap 1 /6
Meng in een kom de volle melk met de basterdsuiker. Roer goed door tot de suiker volledig is opgelost.
Stap 2 /6
Voeg het zakje startculturen toe en roer om de culturen gelijkmatig in de melk te verdelen.
Stap 3 /6
Plaats 1 eetlepel citroencurd op de bodem van elk glaasje.
Stap 4 /6
Giet het melkmengsel over de citroencurd in de glaasjes.
Stap 5 /6
Plaats de glaasjes met deksel op elkaar in de mand van het apparaat. Start het kookproces.
Stap 6 /6
Als de yoghurts zijn gekookt en afgekoeld, strooi je de koekkruimels over de glaasjes voor het serveren.