Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook
- Totale tijd 20min.
- 5min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Voor de vis:
4 Zalmfilets (ongeveer 150 per stuk)
2 el Olijfolie
4 el Cajunkruiden
Zout, peper
Voor de sperziebonen:
400 g Sperziebonen
2 el Olijfolie
2 teentje Fijngesneden knoflook
1 el Fijngesneden koriander
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Meng in een kom de cajunkruiden met de olijfolie. Verdeel het mengsel met een kwast over de zalmfilets. Breng op smaak met zout en peper.
4 Zalmfilets (ongeveer 150 per stuk) 2el Olijfolie 4el Cajunkruiden Zout, peper
Stap 2 /7
Meng de sperziebonen in een kom met de olijfolie, knoflook en kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
400g Sperziebonen 2el Olijfolie 2teentje Fijngesneden knoflook 1el Fijngesneden koriander Zout, peper
Stap 3 /7
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het VIS-programma 8 minuten aan op 200 °C. Leg de zalmfilets op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 15 minuten aan op 200 °C. Leg de sperziebonen op de plaat in lade 2.
Stap 4 /7
Druk op SYNC zodat zowel de zalm als de groenten op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 5 /7
Draai de zalm en de groenten halverwege het kookproces om.
Stap 6 /7
Controleer of de gehaktballetjes goed gaar zijn en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 7 /7
Schep vlak voor het opdienen zoete chilisaus over de zalm en bestrooi met rode chilipeper, bosuitjes en sesamzaadjes. Serveer de groenten direct met een partje limoen en bestrooi met koriander.