Zoetzure varkenshaas
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (4)
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /10
Meng de zetmeel met de rode wijn in een kom tot een gladde massa en roer de passata, appelsap, azijn, suiker, tomatenpuree en kruiden erdoor. Zet apart. In een grote kom, doe je wat zetmeel op de reepjes varkensvlees.
Stap 2 /10
Zet opzij.
Stap 3 /10
Leg de uien in de ActiFry, besprenkel dan de olie gelijkmatig over de uien. Sluit de deksel.
Stap 4 /10
Kook volgens de aangegeven tijd.
Stap 5 /10
Voeg het voorbereide vlees en knoflook toe aan de ActiFry. Sluit de deksel.
Stap 6 /10
Kook volgens de aangegeven tijd.
Stap 7 /10
Roer het vlees om de stukken uit elkaar te halen en roer er de voorbereide zoetzure saus doorheen. Sluit de deksel.
Stap 8 /10
Kook nog eens volgens de aangegeven tijd of totdat het vlees is gekookt en zacht is en totdat de saus ingedikt is.
Stap 9 /10
Stop de ActiFry een keer tijdens het koken en roer door het mengsel met een houten lepel of spatel.
Stap 10 /10
Voeg de kruiden naar smaak toe en serveer met gekookte rijst of aardappelpuree en roergebakken lentegroenten of kool.