Rooster SS-185685
Onmisbaar!
Verzonden door Tefal Accessoires
Prijs € 5,00
Op voorraad
Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €50
6 personen
225 g Boter
225 g Suiker
4 Grote eieren
150 g Bloem
1.5 tl Bakpoeder
38 g Bloem
38 g Vloeibare karamel
25 g Bittere cacaopoeder
100 g Vloeibare gezouten boterkaramel
Stap 1 /9
Smelt in een steelpan de boter zonder oververhitten. Beboter je cakevorm. Gebruik een deel om je cakevorm te beboteren en zet de rest apart.
Stap 2 /9
Klop in een kom de suiker en eieren tot een mousseachtige massa, voeg dan boter beetje bij beetje toe. Voeg de bloem en bakpoeder toe en meng tot een glad deeg.
Stap 3 /9
Giet de helft van het deeg in een tweede kom. Voeg de bittere cacaopoeder toe aan de eerste kom en de vloeibare karamel en bloem aan de tweede. Meng elke kom om een glad en glanzend deeg te verkrijgen.
Stap 4 /9
Begin met het gieten van een derde van het karamelmengsel in het midden van de cakevorm. Giet hier bovenop een derde van het chocolademengsel in het midden. Blijf het beslag afwisselen, steeds in het midden gieten om lagen te creëren.
Stap 5 /9
Plaats de cakevorm in het apparaat uitgerust met de plaat. Start het kookproces.
Stap 6 /9
Bedek de cake halverwege het koken met een vel aluminiumfolie om te voorkomen dat hij te veel verkleurt. Controleer aan het einde van het koken met een mespunt de gaarheid en verleng indien nodig.
Stap 7 /9
Laat de cake afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
Stap 8 /9
Om je cake af te maken, snijd indien nodig de bovenkant af om een vlak oppervlak te creëren zodat de cake rechtop kan staan wanneer hij omgedraaid wordt.
Stap 9 /9
Draai de cake om op een presenteerschotel en bedek met de vloeibare gezouten boterkaramel. Serveer onmiddellijk.
De producten kunnen worden verzonden vanuit 2 magazijnen:
Verzonden door Tefal Shop
Verzonden door Tefal Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit 2 magazijnen te combineren in dezelfde bestelling.