Rooster SS-185685
Onmisbaar!
Verzonden door Tefal Accessoires
Prijs € 5,00
Op voorraad
Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €50
4 personen
1 tuiltje koriander
1 tuiltje peterselie
4 teentje knoflooj
2 limoenen
2 tl komijnpoeder
3 tl paprikapoeder
1 tl zout
200 ml olijfolie
1 tl chilivlokken
600 g verse en gepelde gamba's
1 el zonnebloemolie
1 el boter
Stap 1 /5
Bereid de chermoula saus voor. Gebruik een blender om de peterselie, koriander zonder steeltjes, kruiden, zout, knoflook, olijfolie en citroensap te mixen. Bewaar de saus gekoeld.
Stap 2 /5
Meng in een grote kom de garnalen met de helft van de chermoula saus. Laat dit 30 minuten marineren in de koelkast.
Stap 3 /5
Verhit de anti-aanbakkoekenpan op middelhoog vuur met de olie en boter. Wacht tot het Thermo-signaal volledig rood is voordat je de ingrediënten aanbraadt.
Stap 4 /5
Voeg de gemarineerde garnalen toe aan de koekenpan en bak ze ongeveer 4-5 minuten, regelmatig kerend, totdat ze gaar en goudbruin zijn.
Stap 5 /5
Serveer de gegrilde garnalen met de rest van de chermoula saus.
De producten kunnen worden verzonden vanuit 2 magazijnen:
Verzonden door Tefal Shop
Verzonden door Tefal Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit 2 magazijnen te combineren in dezelfde bestelling.