Italiaans gegrilde paprikaschotel
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (4)
Ingrediënten
8 personen
8 Rode paprika's
12 cl Olijfolie
4 teentje Gehakte knoflook
1.5 el Gedroogde kruiden
2 el Balsamico azijn
Zout, gemalen zwarte peper
4 straaltje Ansjovisfilets
40 g Pijnboompitten
80 g Parmezaanse kaasschaafsels
6 g Gehakte verse basilicum
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de paprika's doormidden, verwijder de zaadjes en snijd elke helft in de lengte in drieën. Meng met de olijfolie, knoflook, gedroogde kruiden en balsamico azijn. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /6
Plaats de paprika's in de apparatuur met standaard plaat. Start het kookproces.
Stap 3 /6
Roer af en toe om een gelijkmatige garing te garanderen.
Stap 4 /6
Wanneer de bereiding klaar is en de paprika's zacht zijn, haal ze uit het apparaat en laat ze afkoelen.
Stap 5 /6
Maak af met de ansjovisfilets, pijnboompitten, Parmezaanse kaasschaafsels en basilicumblaadjes.
Stap 6 /6
Geniet ervan.