Gegrilde Italiaanse sandwich
- Totale tijd 20min.
- 10min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (21)
Ingrediënten
4 personen
20 g Boter
8 sneetje Brood & brioche
250 g Mozzarella
3 Tomaten
4 tl Pesto
60 g Geraspte Emmental
1 el Parmezaanse kaas
2 el Basilicum
2 el Olijfolie
Toebehoren
Normaal rooster
Bereiding
Stap 1 /11
Smelt de boter in de magnetron.
Stap 2 /11
Verdeel de boter met een borstel over de sneetjes brood.
Stap 3 /11
Snijd de tomaten en mozzarella in sneetjes.
Stap 4 /11
Leg de tomatensneetjes op de stukjes brood met boter, vervolgens verdeel je de mozzarella gelijkmatig er bovenop.
Stap 5 /11
Dek het af met een theelepel pesto en geraspte Emmental, en strooi er Parmezaanse kaas over.
Stap 6 /11
Plaats een paar basilicumblaadjes er bovenop en besprenkel met olijfolie.
Stap 7 /11
Borstel de resterende sneetjes brood met boter.
Stap 8 /11
Leg ze op de sandwiches, met de beboterde kant omhoog.
Stap 9 /11
Plaats de helft van de sandwiches in het apparaat voorzien van de plaat. Selecteer het programma. Start het kookproces.
Stap 10 /11
Verwijder de sandwiches met een spatel en maak een tweede ovenlading met de overige sandwiches.
Stap 11 /11
Serveer met een rucola salade.