Knapperige wraps met geitenkaas
- Totale tijd 25min.
- 20min.
Bereiden - 5min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (21)
Ingrediënten
4 personen
125 g Verse geitenkaas
2 el Mayonaise
2 el Gebakken uien
2 el Walnootolie
250 g Verse geitenkaas
130 g Bloem
2 Eieren
1 el Olie
Zout, peper
130 g Panko broodkruim
4 Tortilla's
4 Hele saladebladeren
0.5 Witlof
2 el Gedroogde tomaten
20 g Gebakken uien
4 el Grofgehakte walnoten
Toebehoren
Normaal rooster
Bereiding
Stap 1 /8
Snijd de kaas in kleine cilinders, van ongeveer 30 g elk, tussen je handen.
Stap 2 /8
Maak drie borden klaar voor het paneermeel: doe de bloem in het eerste bord. Klop in het tweede bord de eieren, olie, zout en peper los. Doe in het derde bord het panko broodkruim.
Stap 3 /8
Rol elke kaas in de bloem, schud het overtollige eraf, dompel het vervolgens in het geklopte ei en bedek het uiteindelijk met de broodkruim. Herhaal de werkwijze voor elke kaas om een mooie broodkruimlaag te creëren.
Stap 4 /8
Plaats ze in het apparaat met de plaat. Selecteer het programma.
Stap 5 /8
Start het kookproces.
Stap 6 /8
Meng ondertussen in een kom alle ingrediënten voor de saus. Zet apart.
Stap 7 /8
Spreid de tarwe wraps uit op het werkoppervlak. Plaats een saladeblad en een paar stukjes witlof op elke wrap. Voeg de gebakken kaas toe bovenop de salade en schenk de dressing erover. Bestrooi met stukjes gedroogde tomaat, walnoten en gebakken uien.
Stap 8 /8
Sluit de wraps door de linkerkant te vouwen gevolgd door de rechterkant naar het midden. Houd de wrap bij elkaar met een houten spies.