Rooster SS-185685
Onmisbaar!
Verzonden door Tefal Accessoires
Prijs € 5,00
Op voorraad
Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €50
4 personen
150 g Bloem
3 Hele eieren
1 el Neutrale olie
120 g Panko broodkruimels
200 g Baby spinazie
2 teentje Knoflook
2 el Olijfolie
40 g Boter
50 g Bloem
25 cl Melk
1 tl Venkelzaad
Zout, peper
Stap 1 /8
Verhit de olie in een steelpan op laag vuur. Voeg de gehakte knoflook en spinazie toe. Breng op smaak met zout en peper en kook 5 minuten. Zet apart in een schotel.
Stap 2 /8
Zonder de pan te wassen, smelt de boter. Voeg de bloem toe en roer goed. Voeg de helft van de melk toe en breng aan de kook om in te dikken. Voeg de resterende helft toe en breng opnieuw aan de kook. Dit levert een dikke, klontvrije bechamelsaus op. Haal van het vuur en voeg de spinazie en venkelzaad toe, pas de smaakmakers aan. Meng en laat volledig afkoelen in de koelkast.
Stap 3 /8
Bereid de kroketten. Wanneer de béchamelsaus koud is, schep je een eetlepel (ongeveer 30g) eruit. Vorm een bal tussen je handen en vorm er dan een cilinder van door te rollen. Bereid al je kroketten voordat je de coating maakt.
Stap 4 /8
Bereid de coating. Plaats de bloem in een eerste kom. In een tweede kom klop je de eieren met de olie en ten slotte doe je in een derde kom de Panko broodkruimels.
Stap 5 /8
Plaats een kroket in de bloem om deze goed te bedekken. Tik lichtjes om overtollig eraf te halen. Plaats in de geklopte eieren en dan in de paneermeel. Bereid al uw kroketten.
Stap 6 /8
Maak een tweede laag van de coating op dezelfde manier.
Stap 7 /8
Plaats de kroketten in het apparaat dat is uitgerust met de standaardplaat. Start het kookproces.
Stap 8 /8
Serveer onmiddellijk als ze nog warm zijn.
De producten kunnen worden verzonden vanuit 2 magazijnen:
Verzonden door Tefal Shop
Verzonden door Tefal Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit 2 magazijnen te combineren in dezelfde bestelling.