Rooster SS-185685
Onmisbaar!
Verzonden door Tefal Accessoires
Prijs € 5,00
Op voorraad
Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €50
4 personen
250 g kabeljauw- of schelvisfilet
2 tl Thaise groene currypasta
50 g gewassen spinazie
1 el bloem
2 el mangochutney (potje)
Stap 1 /4
Maal in de keukenmachine of in 2 porties in de hakmolen van de staafmixer de visfilet met de currypasta, de spinazie en de bloem.
Stap 2 /4
Rol met vochtige handen 12 balletjes van het vismengsel.
Stap 3 /4
Bestrijk de visballetjes met een beetje olijfolie. Bak de visballetjes in 8 min. mooi bruin en gaar op 160 graden. Serveer ze met de mangochutney om te dippen.
Stap 4 /4
Tip: Ook lekker met zoete chilisaus! Maak de visballetjes van tevoren en bewaar ze afgedekt in de koelkast (1-2 dagen). Variatietip: Vervang 100 g visfilet door rauwe garnalen.
De producten kunnen worden verzonden vanuit 2 magazijnen:
Verzonden door Tefal Shop
Verzonden door Tefal Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit 2 magazijnen te combineren in dezelfde bestelling.