Voor elk gerecht de juiste pan!

Kies voor ieder gerecht de juiste pan!

Voor ieder gerecht bestaat de ideale pan!
Veel koekenpannen hebben een anti-aanbaklaag. Tegenwoordig zijn er ook pannen met een keramische laag. Omdat beide soorten pannen unieke eigenschappen hebben, zijn ze ieder geschikt voor verschillende soorten gerechten.
In welke pan bak jij het liefst?

Ontdek de verschillen tussen pannen…

Anti-aanbakpan *

  • Het gerecht bakt niet aan
  • Ideaal voor gebakken eieren, sauzen, pannenkoeken en roerbakken
  • Bakken zonder boter of olie
  • Zeer makkelijk schoon te maken
Lees meer

Keramische pan *

  • Knapperig bakresultaat
  • Ideaal voor het snel dichtschroeien van vlees of het bakken van knapperige aardappeltjes
  • Bakken met boter of olie
  • Zeer krasbestendig
Lees meer

* Beide koekenpannensets zijn geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, ook inductie.